top of page
Project: Birthday Calendar 
Stefan Van Berlo - Johan Vos

Ter ere van zijn 35ste verjaardag stelde Stefan van Berlo samen met Fotograaf Johan Vos een kalender samen, waarin mannelijke modellen met florale creatie op een prachtige manier in beeld  gebracht worden. 

Op deze pagina kunt u de kalender bestellen, onderaan vindt u het bestelformulier.

Praktische informatie

Formaat : hangkalender A3 (420 x 297 mm). Papier: 250g/m²

Vierkleurendruk 

 

Releasedatum:

Kalender wordt uitgebracht in september 2018. Voorverkoop: start op 1 juli 2018

 

Kostprijs: €20 exclusief verzendingskosten afhalen mogelijk in de verkooppunten. Verzendingskosten EU: €15 tot 3 stuks (De kalender wordt verpakt in een stevige doos zodat er geen beschadigingen kunnen optreden) Bij aankoop van grotere aantallen gelieve eerst contact op te nemen.

Verkooppunten :

Bij deze willen wij graag de modellen bedanken voor hun medewerking aan dit project: Lars Van Regenmortel, Andi    Kiangebeni, Nicolas van den Berghe, Thibaut Claeys, Tiemen Bormans en Ilias Janssens. Dank voor jullie lef, kracht  en broosheid, maar ook voor jullie passie en het tonen van jullie meest fragiele, pure kant.

Stefan Van Berlo

 

Een jonge, ambitieuze florist (met verschillende binnenlandse en internationale prijzen en awards) die graag een uitdaging aangaat, wordt dit jaar 35. Het ideale moment om even een tussentijdse balans op te maken.

Daarom ging hij op zoek naar een project dat past bij zijn persoonlijkheid en waar hij kan tonen wat voor hem bloemsierkunst inhoudt. 

 

Er gaat geen verjaardag voorbij of die moet gevierd worden, ieder jaar dat een mens krijgt is een geschenk, en bloemen kunnen deze verjaardagen nog meer opfleuren en aangenaam maken. 

 

We zijn naakt op de wereld gekomen in onze meest pure en natuurlijke vorm. Diezelfde puurheid vind je ook terug in bloemen: even fragiel en broos maar ook krachtig en vol passie. Deze  natuurwonderen hebben we dan ook samengebundeld in dit project.

Vertrouwen is een belangrijk aspect wanneer je aan een project als dit begint; het vereist een goede connectie tussen florist en fotograaf. Na jarenlange samenwerking was het dan ook een logische stap om het project aan te vatten met Johan Vos.

Johan Vos

 

Een man met een passie voor fotografie, meer bepaald het fotograferen van modellen. Het fotograferen van het mannelijk lichaam behoort tot één van zijn specialiteiten, vele beginnende modellen willen dan ook graag voor zijn lens staan. Als fotograaf wordt hij regelmatig uitgenodigd op Fashion Weeks en internationale modellenwedstrijden in de Dominicaanse Republiek, India, …

 

Wat ooit begon als een hobby, is uitgegroeid tot een full time job bovenop zijn gewone werk als ingenieur. Dit alles is enkel mogelijk als je met passie leeft voor een vak.

In de loop der jaren kwam hij zo ook in contact met de florale wereld. Het in beeld brengen van bloemstukken is niet altijd een evidentie, maar ook hierin heeft hij zijn tanden gezet met als gevolg dat hij ondertussen al voor de “betere” floristen heeft mogen werken.

 

Voor dit project kreeg hij dan ook een dubbele uitdaging voor geschoteld: zowel het model, als de florale creatie op een zo origineel mogelijke manier in beeld  brengen. Een uitdaging die volgens ons zeker geslaagd genoemd mag worden. Het resultaat van een goede samenwerking tussen fotograaf, florist en de modellen. 

Bestelformulier kalender NL
bottom of page